PYSÄHDY, KESKITY, KATSELE...Skoganvarre
Hinnasto

Majoitushinnasto

Alla yleisimmät majoitushintamme, palveluista pyydä aina erillistä tarjousta. Maksutapoina meillä käy käteinen (NOK ja EURO), Visa ja Mastercard, norjalainen pankkikortti, Maestro sekä Visa-electron.

 

Mökeistä ja huoneistoista voit katsella kuvia klikkaamalla tekstiä.

 

Majoitusvaihtoehdot
Nok
Huoneisto 2 mh23456, oh, minikeittiö, wc/suihku Kysy lisätietoja
Mökki 4-h / A 20 m2 2 Kysy lisätietoja
Mökki 2-h / A 13 m2 Kysy lisätietoja
Mökki 2-h / B 9 m2 2 Kysy lisätietoja
Liinavaatteet + pyyhe 130,00 / henkilö
Lisävuode huoneistoon 150,00 / vrk
Asuntovaunupaikka sähköllä 350,00 / vrk
Asuntovaunupaikka ilman sähköä 250,00 / vrk
Telttapaikka 200,00 / vrk
Sähkösauna 100,00 / henkilö
Pesukone / kuivaus 100,00 / kerta
   


Kysy alennuksia ryhmille tai tarjousta pitkäaikaisemmasta majoituksesta. Huoneiston tai mökin lähtösiivous kuuluu asiakkaalle. Veloitamme loppusiivouksesta 1000,00 NOK, mikäli huoneisto tai mökki jätetään siivoamatta.

 

Juhlasali

 

Meiltä voitte vuokrata myös juhlasalin isommalle porukalle. Skoganvarren tiloissa voitte järjestää esimerkiksi syntymäpäivät, häät, seminaarin, kokouksen ja muita tilaisuuksia. Salin voitte vuokrata pelkästään sellaisenaan tai tilata lisäksi tarjoilut ja majoituksen isommallekkin ryhmälle. Kauttamme saat myös tilaisuuteenne illallisen ja alkoholitarjoilun. 

Tiloissamme on järjestetty useampia tilaisuuksia erittäin onnistuneesti. Marjo osaa kertoa enemmän salin vuokrauksesta sekä lisäpalveluista. Kysy lisätietoja Marjolta.

 

 Juhlasali / Skoganvarre

 


 

Metsästys ja kalastusluvat

 

Olemme koonneet tietoa kalastus- ja metsästysluvista sivuille lupahinnasto. Hinnastosta selviää kaikki tärkeimmät tiedot ja lupahinnat joita tarvitset  metsästykseen ja kalastukseen Finnmarkissa, Lakselva joella sekä lähijärvillä. Siirry tästä lupahinnastoon.