NYT NATUREN...Skoganvarre
Hjem

Skoganvarre Villmark


Skoganvarre Villmark befinner seg i Finnmark fylke, sør for Lakselv langs E6, i en dal omkranset av fjell og tett inntil det nydelige Øvrevatn. Avstanden fra Lakselv til Skoganvarre er 26 km, fra Nordkapp til Skoganvarre er det 218 km. Området byr på fantastiske muligheter for utendørs aktivitet.

Velkommen!

Les mer...

 

skoganvarre / finnmark

 


 

Finnmarksløpet 7.3.2015
 

I år igjen har Skoganvarre en nøkkelrolle i forbindelse med Finnmarksløpet. Årets høydepunkt finner sted i Skoganvarre lørdag den 7.mars når hundekjørerne som deltar i 1000 kilometerløpet ankommer for å tilbringe sin obligatoriske hviletid hos oss. I tillegg inkluderer lørdagens program blant annet et veteransskuterdrag og en rekke andre aktiviteter.

 

Finnmarkslöpet 2015

 

Mer info...

 


 

 

Vær

Den mest nøyaktige værinformasjon for området finner du på nettsiden yr.no. Ved å klikke på kartene får du opp tilleggsinformasjon. Kle deg etter forholdene og vær forberedt på alle typer vær. Noen ganger er det dårlig vær, forholdene skifter raskt her oppe. På nettsiden finner du også svært nøyaktige værmeldinger for fjellområdene i tilfelle du har tenkt deg en tur til et fjellvann for å jakte på ørreten.

 

 


 

Skaff deg fiskekort i tide!

Om du vil sikre deg de beste fiskeopplevelsene er det viktig å være tidlig ute med kortbestillingen, elvene har et begrenset antall kort tilgjengelig. Mer informasjon om fiskekort og bestilling finner du på lenkene under:

>Gå til laksefiskesidene
 


 

 

Hvordan lykkes med laksefiske i Lakselva

Er du interessert i å få råd om de beste fluene og annen nyttig kunnskap om Lakselva? Denne delen av våre nettsider er forbeholdt tips om laksefiske. Her er de beste fluetipsene og andre ekspertråd tilgjengelig for deg. Vi forteller om utstyr, fluer og fiskeplasser og vi snakker om alt du bør vite om dette om du er villig til å lære deg området å kjenne.


>Sjekk våre tips

salmon fishing / lakselva / skoganvarre

 


 

buy generic diflucan online