UISTELE, ONGI...Skoganvarre
Kartat

Kartat ja karttapalvelut

Näille sivuille keräämme yleisemmin kysyttyjä asioita liittyen karttoihin ja suunnistamiseen alueella. Työ jatkuu ja lisäämme karttoja aina kun tarvetta esiintyy.  Kannattaa tutustua suositeltuihin karttoihin ja karttapalveluihin. Alla olevat kartat auttavat sinua navigoinnissa alueella ja löydät parhaat poolit ilman turhia vaelluksia.

 

Hyödyllisiä linkkejä:

 


 

Skoganvarren aluekartta

 

Tähän karttaan olemme merkanneet venepaikat ja majoitusalueen peruspalvelut: grillikota, perkauspaikka, suihkut, wc jne. Tutustu karttaan klikkaamalla kuvaa. Kartassa on merkkeinä karttaneuloja, joita klikkaamalla saat jokaisesta paikasta lisätietoja. Suosittelemme käyttämään sateliittikuvaa kartassa. Sateeliitikuvan avulla paikat on helpompi tunnistaa.

 

Skoganvarre area map

 


 

Lohipoolit Lakselva-joella

 

Virallinen kartta Lakselva.no sivustolta. Privaatit, parkkipaikat ja lohipoolit merkattu karttaan. Älypuhelin taskuun ja menoksi. Pääset karttaan tästä linkistä.

 

Skoganvarre / Lakselva / Fishing pools / poolikartta

 


 

Pilkkikartta / sisävesikartta ja vuokraveneet

 

Tähän karttaan olemme merkanneet Skoganvarren vuokraveneiden paikat, pilkkipaikat ja muita tärkeitä tietoja sisävesikalastajille. Kysy lisätietoja veneiden vuokrauksesta.

 

skoganvarre / pilkkipaikat / vuokraveneet

 


 

 

Finnmarkin moottorikelkkareitit

 

Tähän karttaan on merkitty moottorikelkkareitit Finnmarkin alueella. Jos olet lähdössä kelkalla pilkille, tästä selviää miten pääset kalavesille. Muistathan, että kelkkareittien ulkopuolella ajosta sakotetaan norjassa ankarasti. Noudata sääntöjä.

 

skoganvarre / moottorikelkkareitit/ finnmark

 


 

Poolikartat Skoganvarren kahvilasta!

 

Skoganvarren kahvilasta saat tulostetut poolikartat Lakselva-joesta. Kahvilasta myös ajankohtaiset säännöt ja Lakselvan jokiesite.

 

kartta / lohipoolit / lohipaikat / Skoganvarre / Lakselva

 


 

 

can you buy antabuse