LOMAILE, RAUHOITU...Skoganvarre
Lisätietoja

Lisätietoja pohjoisen kulkijoille

Tässä osiossa pyrimme vastaamaan yleisimpiin kysymyksiin, joita saatat miettiä reissuun lähtiessäsi. Suosittelemme vahvasti ensikertalaisia ja hieman kokeneempiakin matkaajia lukemaan lisätietoja sivumme. Ne helpottavat matkaasi ja varmistavat reissusi onnistumisen. Muista, että tiedot saattavat muuttua ja ajankohtaiset asiat on syytä aina tarkistaa paikallisilta viranomaisilta.

Pyrimme aina olemaan asioissa ajan tasalla ja päivittämään tietojamme, mutta emme ota vastuuta mahdollisista virheellisistä tiedoista tai väärin ymmärretystä sisällöstä. Kerromme myös näillä sivuilla eriaisista kilpailuista ja esittelemme Galleriassa asiakkaiden valokuvia, täältä löydät  tärkeää lisätietoa, jos olet suuntaamassa Pohjois-Norjan mahtavaan luontoon.

Finnmark nature

Pohjois-Norjassa kohtaat vaihtelevia kelejä sekä uusia sääntöjä. Sinun kannattaa lukea nämä sivut erityisesti, jos sinua askarruttaa jokin seuraavista asioista:

  • Koirien tuonti Norjaan
  • Metsästys ja aseet
  • Oikeanlainen pukeutuminen
  • Oikeanlaiset varusteet
  • Tulli ja tullaus (Huom! Norja ei ole EU-maa)

Tutustumalla näihin asioihin  varmistat oman ja ystäviesi matkan onnistumisen. Toivottavasti lisätiedoista on apua myös kokeneemmille matkaajille.

can you buy ventolin at asda