PYSÄHDY, KESKITY, KATSELE...Skoganvarre
Majoitus

Majoitusmahdollisuudet

 

Alueella on hyvät majoitusmahdollisuudet, mutta majoitus on syytä varata hyvissä ajoin aina ennakkoon. Sesonkiaikoina suurin osa tiloista on varattuna, joten varaamalla ajoissa varmistat lomasi onnistumisen. Voit myös soittaa meille ja kysyä lisää majoittumisesta alueella. Lisäpalveluita on tarvittaessa tarjolla. Alueella on myös kaikille asiakkaille ilmainen langaton internet-yhteys (wifi).

Maksutapoina meillä käy käteinen (NOK ja EURO), Visa ja Mastercard,  norjalainen pankkikortti, Maestro sekä Visa-electron.

Majoitustiloja sekä yleisiä tiloja uusitaan sekä parannetaan myös seuraavan kauden aikana, jotta voisimme tarjota kaikille asiakkaille entistä paremmat majoitusmahdollisuudet. Tällä hetkellä tarjolla on seuraavat majoitusvaihtoehdot:

 • 6 kpl paritaloja, joissa yhteensä 12 huoneistoa
  (2mh+oh+minikeittiö+wc/suihku)

 • 4 kpl talviasuttavaa 4-hengen hirsimökkiä
  (veden- ja kahvinkeitin, jääkaappi)

 • 15 kpl talviasuttavaa 2-hengen hirsimökkiä
  (veden- ja kahvinkeitin, jääkaappi)

 • 54 sähköpisteellä varustettua asuntoauto ja -vaunupaikkaa. Mahdollisuus vuokrata asuntovaunuille ja -autoille vuosipaikkoja.

 • Telttapaikkoja

 

 Houses Skoganvarre AS

 

Yhteiskäytössä olevat tilat

Alueella ovat yhteiskäytössä wc-, suihku- ja saunatilat, perkauspaikka, keittiörakennus, grillikota, pyykinpesukone ja kuivausrumpu, Caravaanareille
septitankintyhjennyspiste ja vesiposti. Vuokrattavissa olevien telttapaikkojen lisäksi alueella on rantasauna, jonka terassilta pääsee suoraan pulahtamaan virkistävään jokeen tai lämmitettävään 6 hlön kylpytynnyriin. 

Lisätietoja saat lähettämällä sähköpostia osoitteeseen: info(at)skoganvarre.com

 

can you buy antabuse