UISTELE, ONGI...Skoganvarre
Muut joet alueella

Teno, Stabburselva...

 

Lähialueilta löydät useita mahtavia jokia Lakselva-joen lisäksi. Toiset isompia toiset pienempiä. Tässä yhteydessä esittelemme niistä muutamia, joita kannattaa harkita jos mieli tekee eteenpäin.

 

Muista aina, että kaikilla joilla on toisistaan poikkeavat säännöt ja sinun tulee olla tietoinen, jokaisen joen omista säännöistä kalastaessasi niillä. Jotkut kalastusyhdistykset saattavat myös vaatia, että välineet tulee desinfioida aina, kun on käynyt jossain toisessa joessa.

 

Teno

 

Teno ei varmastikaan sen suurempia esittelyjä kaipaa. Suomalaisten on hyvä tietää, että eräissä Tenon Norjan puolisissa sivujoissa kalastaminen on kiellettyä ulkomaalaisille. Teno tarjoaa kuitenkin upeat kalastusmahdollisuudet myös Suomen puolella. Kysy meiltä lisätietoja ja palveluita.

 

Teno river

 

Lisätietoja Tenon kalastajille: www.tenojoki.fi


Stabburselva

Stabburselva on myös tunnettu suurista lohistaan ja mahdollisuus yli 10kg loheen on olemassa. Joki on olemukseltaan hyvin samankaltainen kuin Lakselva, mutta pääosin kuitenkin kapeampi ja hieman pienempi.  Stabburselva on jaettu useaan alueeseen ja kullekin alueelle myydään rajoitettu määrä kalastuskortteja. Stabburselva on vain noin 40 kilometrin päässä Skoganvarren alueesta. Kokeile perhoa Whitney Houston. Pintaperhoista toimii hyvin ruskea bomber. Lisätietoja Stabburselvan sivuilta.

 Stabburselva salmon river

 

Repparfjordelva

Repparfjordelva sijaitsee 114 km päässä Skoganvarresta.  Saalismäärät ovat joessa runsaita, mutta kalojen keskikoko on hieman pienempi kuin Lakselvalla.  Repparfjordelva on myös tutustumisen arvoinen paikka ja lisätietoja joesta saat täältä ja täältä.

 

Salmon Fishin in Repparfjordelva

 

Börselva

Pyssyjoki sijaitsee noin 70 kilometrin päässä Skoganvarresta. Pyssyjoki on tunnettu kirkkaasta vedestä ja mahtavasta Silfar Canyonista, joka on Euroopan suurin valjastamaton kanjoni. Lohi on keskikooltaan pienempää, kuin aikaisemmin mainituissa joissa, mutta joka kaudella yli 10 kilon lohiakin saadaan. 

 

Joki on todella pitkä ja poolien välimatkat saattavat olla useita kilometrejä.  Joki on jaettu kolmeen osaan ja niille myydään kalastuskortteja  rajoitetusti.  Lisätietoja kalastuksesta Börselvalla saat  täältä.

 

 

 

 

Kysy lisätietoja ja palveluita muille alueen joille. Tutkimista ja kalastettavia alueita riittää vuosikausiksi. Ohessa linkki  karttaan, josta löydät kaikki Finnmarkin lohipitoiset joet ja sisävesialueet.

 

 

buy cheap baclofen buy zanaflex without rx