LOMAILE, RAUHOITU...Skoganvarre
Huomautus

Tekijäoikeudet ja sisältö

 

Sivusto sisältää tietoa, jota olemme keränneet asiakkaidemme iloksi ja helpotukseksi. Emme kuitenkaan ota vastuuta mahdollisesti virheellisestä sisällöstä, toimimattomista linkeistä ja väärin ymmärretystä tekstistä.

 

Tiedot ovat kerätty helpottamaan matkaasi Pohjois-Norjaan, mutta pyydämme, että tarkistat tietojen oikeellisuuden. Toivomme myös, että ilmoitat meille jos sivuillamme on mielestäsi väärää tietoa tai linkkejä, jotka eivät toimi tai ovat sisällöltään virheelliset. Ilmoita virheellisestä sisällöstä osoitteeseen: info(at)skoganvarre.com.

 

Tekijänoikeudet

 

Sivuston tekijänoikeudet ja sisällöt omistaa niiden tekijä Skoganvarre Villmark AS. Valokuvien, videoiden ja muiden ulkopuolisten materiaalien tekijänoikeudet omistaa niiden tekijät, joiden verkkosivuilla ne esiintyvät.

 

Lähettäessäsi meille kuvia, videoita tai tekstiä, jotka ilmaiset haluavasi julkaistavan verkkosivuillamme annat meille materiaalien täyden julkaisu- ja muokkausoikeuden. Pidätämme oikeuden julkaista tai olla julkaisematta toimitettuja materiaaleja ja kommentteja. Huomioithan, että sinulla tulee olla tekijänoikeudet kyseiseen materiaaliin.

 

Oikeudet muutoksiin

 

Pidätämme kaikki oikeudet tehdä muutoksia sivullamme esitettyihin tietoihin ja sisältöihin.

 

Sisällön käyttö muissa palveluissa

 

Sivuilla olevaan sisältöön saa tehdä vapaasti linkkejä muilta verkkosivuilta ja verkkopalveluista. Valokuvia, tekstiä, taulukoita ja videoita tai muuta sisältöä ei saa sellaisenaan kopioida toisen yrityksen tai verkkopalvelun käyttöön. Yleishyödyllisessä opetuskäytössä verkkosivujen sisältö on vapaasti käytettävissä.

 

Mikäli olet kiinnostunut käyttämään tämän verkkosivun sisältöjä osana jotain muuta verkkopalvelua, ota meihin yhteyttä sähköpostilla osoitteeseen: info(at)skoganvarre.com

 

Kehitysehdotukset ja kommentit

 

Otamme mielellämme vastaan kehitysehdotuksia ja uutta sisältöä. Kuvia, videoita, tekstejä ja muuta sisältöä sekä kehitysehdotuksia voit toimittaa osoitteeseen info(at)skoganvarre.com